«Збудуємо спортивний майданчик разом»

343

Мета проекту: створити сучасний спортивний майданчик у Соколівському старостинському окрузі по вул. Грушевського, який відповідає вимогам безпеки та санітарним нормам; створити умови для впровадження здорового способу життя; залучити молодь до фізичної культури та спорту, розвивати у них прагнення бути здоровими, створювати позитивний настрій, вчити корисно проводити дозвілля.

В наш комп’ютерний вік побачити дитину – підлітка або молодь без гаджета в руках, граючи в вуличні ігри або ганяючи м’яча, не кажучи вже про книжку, тепер стало рідкістю.
Коп’ютеризація це добре, але дуже багато часу проводити в голубих екранах вкрай шкідливо. І щоб хоч якось відволікти наших дітей від цієї залежності нам необхідно дати їм зайняти себе чимось корисним та потрібним.
На території с. Соколова в даний час функціонує футбольна команда «Візит», в складі 23 чоловік , яка щорічно бере активну участь у футбольних змаганнях в межах району, виборюючи призові місця. Маємо вже підліткову футбольну команду (4 – 9 клас), яка тільки набуває навички у спорті.
Ми гордимося своїми футболістами, радіємо їх перемогам, але й переймаємося тим, що наша молодь та підростаюче покоління не мають належних умов для тренування. Є у нас спортивна площадка біля школи, але вона не відповідає стандартам. Діти та молодь не мають належного спортивного майданчика, щоб розвивати свою фізичну силу, тренувати себе, постійно підтримувати спортивну форму тіла. Наша проблема полягає у відсутності об'єкта для розвитку фізичної культури та спорту.
Попри всі складні умови, які в нас існують у розвитку фізичної культури та спорту, наша молодь не падає духом і команда «Візит» не одноразово виборувала призові місця і цим подає гарний приклад молодшому поколінню, адже спорт – одна із найважливіших складових життя людей.
Якщо сьогодні в містах діти можуть відвідувати різного виду секції та гуртки, то для села спортивний майданчик та приведене до ладу футбольне поле, вкрай необхідні. Це єдине місце, де у вільний час може себе реалізувати молодь і тим самим вберегтися від пияцтва, паління та наркотиків.
Ми прагнемо створити умови для реалізації дозвілля мешканців територіальної громади, для розвитку фізичної культури та спорту, зміцнення здоров’я, задоволення потреб у руховій активності, досягнення високого рівня працездатності засобами фізичної культури та спорту.

Активні жителі с. Соколова готові долучитися до реалізації проекту: вирівнювання площі під спортивний майданчик, встановлення закупленого інвентаря, благоустрій території...

  • Статус: Допущений до голосування
  • Автор: Луцик Віталій Васильович
  • Бюджет: 199875 грн
  • Категорія: Спорт
  • Дата реєстрації: 03.06.2019
  • Номер проекту: 9
Файли проекту: