Скаутський молодіжний центр, зокрема байдарковий клуб.

158

Скаутинг — міжнародний неполітичний молодіжний рух, який своєю метою ставить підтримку фізичного, розумового і духовного розвитку молоді.
Першим етапом реалізації цього проекту в нашому місті є створення байдаркового клубу, саме на місці старої рятувальної станції. Для реконструкції та подальшої експлуатації необхідно близько 80000 грн., і саме цей клуб має бути на балансі Хмільницької міської ради.
Для впровадження даної ідеї необхідні наступні етапи:
Перший етап- закупівля байдарок у кількості 3 шт. їхня загальна вартість 64000 грн., весл у кількості 6 пар їхня загальна вартість 2400 грн., рятувальних жилетів 6шт. - загальна вартість 3000 грн., захисних шоломів 6 шт. - 2400 грн., буйків 6 шт.- 2400 грн., засобів першої медичної допомоги- 2000 грн., інструкційних матеріалів- 2000 грн., а також інших матеріалів необхідних для зберігання та обслуговування цього клубу на перших етапах, вартістю в 41 800 грн.
Другим етапом є пошук досвідченого та високо кваліфікованого інструктора, справжнього фаната своєї справи.
Для популяризації цього виду спорту потрібно:
1. Залучити ЗМІ.
2. Створити сторінки в соціальних мережах.
Байдарковий спорт- це спорт для сучасної молоді і не тільки, завдяки командній роботі розвивається почуття відповідальності, розуміння щодо поведінки в екстримальних ситуаціях, крім того це неабиякий позитивний вплив на здоров'я.
Це може стати одним із стимулів, щоб відмовитися від шкідливих звичок (паління, зловживання спиртними напоями), а крім того відволікти нас від віртуального життя, щоб показати який світ чудовий, адже ми - майбутнє нашої нації, і ми маємо бути здоровими.

  • Статус: Допущений до голосування
  • Автор:
  • Бюджет: 200000 грн
  • Категорія: Комунальне господарство
  • Дата реєстрації: 04.06.2019
  • Номер проекту: 15
Файли проекту: