Ремонт спортзалу КЗ «Колибабинський ЗЗСО І-ІІ ст.»

0

Короткий опис проекту: спортзал школи потребує ремонту, через старі дерев'яні двері та вікна втрачається тепло, діти під час занять мерзнуть через що частіше хворіють. Труби опалення не мають захисних решіток, що загрожує здоров'ю дітей. Підлога потребує заміни

ПРОБЛЕМА: спортзал школи потребує  ремонту. Через старі дерев'яні двері втрачається тепло, діти під час занять мерзнуть через що частіше хворіють. Батареї опалення не мають захисних решіток, що загрожує здоров'ю дітей. Підлога потребує заміни.

МЕТА ПРОЕКТУ: забезпечити тепло в приміщенні, безпеку дітям що займаються в спортзалі. Зменшити витрати на електроенергію.

ПРОПОНОВАНЕ РІШЕННЯ, ЩОДО РОЗВ’ЯЗУВАННЯ ПРОБЛЕМИ І ЙОГО ОБГРУНТУВАННЯ: втрату тепла в спортзалі можливо зменшити завдяки новим дверям. Оновлення підлоги, очистить залу від накопичених за роки використання пилу та бруду і знизить ризики травмування під час занять

ДЛЯ КОГО ЦЕЙ ПРОЕКТ: всі учні школи та вихованці ЗДО.

ПЛАН ЗАХОДІВ З РЕАЛІЗАЦІЇ  ПРОЕКТУ:

1. Складання детального кошторису.

2. Закупка матеріалів.

3. проведення підготовчих робіт.

4. Проведення основних ремонтно-відновлювальних робіт.

5. Прибирання.

6. Відкриття спортзалу для відвідування учнів та вихованців ЗДО.

КЛЮЧОВІ ПОКАЗНИКИ ОЦІНКИ РЕЗУЛЬТАТУ ПРОЕКТУ: оновлення підлоги та дверей, а також встановлення решіток на батареї опалення покращить перебування дітей в спортзалі.

  • Статус: Відхилений
  • Автор: Загороднєва Інна Юріївна
  • Бюджет: 200000 грн
  • Категорія: Спорт
  • Дата реєстрації: 30.06.2021
  • Номер проекту: 31